Thursday, July 5, 2012

4 Step Shape


Benda ni sy dpt dr http://www.facebook.com/mummybabyshop.lengkap sbb nya beliau menggantikan sy satu cream yg sy bli dr set bersalin Nona Rogay.

Hah harus lah lps ni siapa2 nmpk sy tu mkin ramping kan kakakaka.....gelak dengonya yak lahhh ehhee...

Untuk pertama kalinya sy guna semalam semasa wktu bekerja...kain lembut lah...yg sy perasan ade penambahan qty susu bila saya pam semalam...yeker?? sbb sebelum ni selepas kes demam bengkak Cik B tu mcm ade kurang sikit produk sy keluar :)

Harap ia mmg berkesan kn :)
Jom tgk keterangan yg sy google ni.
Mahukan Pinggang yang Lebih Ramping & Perut Lebih Kempis? 
Cubalah 4 Steps Shape Waist Trimmer!!  
Produk Hebat untuk Kempiskan Perut / Rampingkan Pinggang dengan SAUNA EFFECT! Memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan terasa berpeluh. Penggunaan yang konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci yang ketara. 
Ada 4 tahap zip boleh laras, dianggarkan dari pinggang 24 inches – 34 inches Tip menggunakan 4 Steps Shape Waist Trimmer” Cara terbaik memakai Waist Trimmer ini ialah dengan kedudukan berbaring dan selaraskan Waist Trimmer mengikut zip yang sesuai dengan perut anda.
Buat permulaan, tidak digalakkan menggunakan zip yang terlalu ketat, biarkan betul-betul ikut saiz dan selesa dipakai. Bila sudah nampak perubahan (andai zip yang biasa digunakan makin longgar) barulah beralih kepada zip lain yang lebih sesuai. Jangan paksa dikhuatiri zip rosak atau koyak. 
Boleh digunakan semasa tidur. Untuk mereka yang berperut buncit dinasihatkan dalam keadaan berbaring semasa memakai Waist Trimmer untuk memudahkan zip. Tidak digalakkan guna bersama krim panas kerana ditakuti andai kulit sensitif akan menjadi gatal-gatal atau merah-merah.


Boleh digunakan tidak kira siang atau malam Digalakkan memakai sehingga 8 jam sehari untuk mendapatkan kesan yang lebih maksima! 1. Mempunyai satu saiz sahaja tetapi dgn 4 “adjustable zipper.”
1. Sesuai utk saiz pinggang antara 56cm-96cm (fabrik yg digunakan disulami dgn sinaran infrared).
2. Infrared akan bertindak balas dgn lemak2 dalam badan apabila adanya haba & peluh. Fabriknya pula jenis bermutu tinggi yg dpt hasilkan immediate effect (rampingkan pinggang)
3.  Ketika permulaan pemakaian, dinasihatkan tidak terus menggunakan zip yg paling ketat. Setelah ke 2-3 kali, baru boleh tukar/adjust ke zip lain (supaya zip tidak rosak atau koyak)
4.  Boleh digunakan ketika siang hari (sewaktu pergi kerja) dan juga malam hari (ketika tidur) – maksimum 8 jam.
5.  Sangat sesuai juga dipakai ketika bersenam SESUAI UTK LELAKI & PEREMPUAN ** Mempercepatkan pembakaran lemak kerana ada infra-red.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...