Tuesday, September 11, 2012

Mamaraziiiiiii :)

Kejadian di Pejabat Pos Gelang Patah


Kesahnya ikut adik buat buku untuk Ammar Danish. Inilah saya bila kurang kerja bila menanti adik didalam kereta...hah ok kita tengok hasil tangkapan untuk hari ni....

Dalam duduk-duduk dalam kereta tiba-tiba macam ramai pulak orang smart-smart masuk PO dengan bawak dokumen yang berbungkus....Apakah itu???? disitu dah tertanya-tanya nak mengepoh pulak....


Bukan seorang dua yek....tetapi sampai penuh parking PO ni....setelah diselidik barulah tahu yang ini semua cikgu-cikgu nak pos jawapan@soalan periksa UPSR yang berlangsung hari ini...mudahan adik-adik dapat menjalani peperiksaan dengan tenang ye...jangan jadi macam akak ni dulu malas :p

Ok duduk-duduk layan lagu dalam kereta tu tetiba.....

Taraaaaaaaaaaaaaaa.............
Cer angkat tangan sapakah gerangan si dia berhelmet MERAH ini??? hihihii....
Jalan berlenggok sampai tak sadar saya ada dalam kereta tersebut...Hai sepupuku... :) :)

6 comments:

  1. kah3..kemain lagi awak. tak sedo ade org skodeng.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak jalan lenggang kangkong kemain moncong muke hehehe

      Delete
  2. Hahahaha..lawak lah awak nih.. mamarazii btoll...adeh..LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa jangkit awok la ni semah oiii kikiii

      Delete
  3. combie bajet xde org nmpk la tu..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak....lawo je dia park bebetul dpn kete kite....pulak time tu tgh ngambik gmbo kejadian di P.O hahhaaa

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...